Zeven dingen die ik deed in de maand augustus

Voor de maand augustus had ik geen betaalde opdrachten aangenomen – zoals ieder jaar. Maar ik zat niet stil:

  • In augustus verbleef ik een week in hotel Mariënhage in Eindhoven, een voormalig klooster. Tijdens mijn verblijf daar liep ik drie etappes van “Ons Kloosterpad”, een wandeltocht langs verschillende kloosters in Noord-Brabant. Vorig jaar deed ik dat ook, maar dan in de buurt van Grave, Cuijk en omgeving Den Bosch
  • Halverwege de maand vierde ik een heel weekend lang mijn verjaardag. Uiteraard met heel veel lekker eten!
  • In augustus las ik een hele stapel boeken uit. Onder andere Minds made for Stories van Thomas Newkirk, Hyperobjects van Timothy Morton, The Spell of the Sensuous van David Abram en Losing Eden van Lucy Jones.
  • Ook besloten Frauke en ik om weer een editie van Woorden Proeven te organiseren. Op zaterdag 24 september!
  • In augustus besloot ik daarnaast om mijn schrijfdoel (vijf weken lang vijf dagen per week vijfhonderd woorden) los te laten. Dat gaf rust en ruimte, net wat ik nodig had.
  • Die rust en ruimte vulde ik op met een nieuw haakproject: een kleed met zeven verschillende kleuren blauw. En er komt nog iets aan, want op een tweedehands markt heb ik een hele verzameling handgeverfde wol op de kop getikt, in prachtige nazomerkleuren.
  • Tot slot zette ik in augustus een aantal stappen om eindelijk eens duidelijk op mijn website te vermelden welke diensten in precies aanbied. De pagina’s over mijn woordportretten en schrijfworkshops zijn af. Ik werk nog aan mijn aanbod als tekstschrijver voor websiteteksten, educatief materiaal en projecten op het gebied van onderwijs en maatschappij. 

Mijn boek

Bestel 'Een zwerm spreeuwen'