Portfolio: websiteteksten Ompak cadeauverpakkingen

“Bij Ompak geloven we dat verpakken meer is dan simpelweg inpakken. Stijlvol cadeaupapier met een bijpassend lint, een mooie verzenddoos of een leuke draagtas zijn van toegevoegde waarde voor je winkel of merk.”

In april werd ik benaderd door Dorothe van Ompak Cadeauverpakkingen. Zij vroeg mij de teksten voor haar website te schrijven. Met veel plezier dompelde ik mij een aantal dagen onder in de wereld van de cadeauverpakkingen.

Via Studiekunst Lent heb ik Heleen leren kennen. Ze begeleidt mijn dochter met haar schoolwerkzaamheden en planning op een hele prettige manier. Daardoor wist ik ook dat ze haar eigen boek heeft geschreven en daardoor heb ik haar benaderd voor het schrijven van teksten voor de website van Ompak Cadeauverpakkingen. Ik verwachtte dat Heleen een kort en helder verhaal zou schrijven over onze artikelen en werkwijze. Deze verwachtingen zijn zeker uitgekomen. De teksten heb ik snel ontvangen, waardoor wij direct weer verder konden met onze website. Ik zou Heleen aanraden bij het schrijven van teksten voor websites, brochures en reclame-uitingen.

Dorothe Gerritsen – Ompak Cadeauverpakkingen

Nieuwsgierig naar wat ik nog meer doe? Eerder dit jaar schreef ik voor de Gemeente Doetinchem teksten voor een boekje over honderd jaar algemeen kiesrecht. Ook redigeerde ik de weblogteksten voor Cité Clothing en begeleidde ik bij het schrijven van een serie filosofische essays. Ook schrijf ik artikelen, zoals dit artikel over burgerschap op het (v)mbo.

Wil jij ook goed geschreven en pakkende teksten voor je website? Laat het me weten via info@schoonschrift.com, dan neem ik contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Mijn boek

Bestel 'Een zwerm spreeuwen'