Woordportretten

Een persoonlijk en positief verhaal vertellen

Als immer leergierig persoon volgde ik in 2020 drie cursussen: storytelling, narratieve therapie en loopbaanbegeleiding. Wat ik ervan leerde is dat het veel houvast geeft om een positief en krachtig verhaal over jezelf te kunnen vertellen.

Ik ben daarna begonnen met het maken van mijn Woordportretten: korte verhalen van en over mooie mensen die op mijn pad komen. Niet zomaar verhalen, maar persoonlijke, realistische en positieve verhalen die mogelijkheden bieden voor te toekomst. Verhalen die ik aan ze kon geven, zodat ze trots zouden zijn op zichzelf.

Elk Woordportret komt weer op een andere manier tot stand, maar de basis is steeds hetzelfde: ik luister en stel vragen en probeer een verhaal te schrijven dat recht doet aan de persoon met wie ik spreek. En als dat verhaal af is, maak ik er een mooi boekje van. Uiteraard.

Nieuwsgierig naar de verhalen? Een aantal Woordportretten mocht ik op mijn website publiceren: deze, deze, deze en deze

De Woordportretten schrijf ik op eigen initiatief. Mocht je heel heel heel graag willen dat ik er ook eentje over jou schrijf, neem dan contact met me op om de mogelijkheden en kosten te bespreken. 

Mijn boek

Bestel 'Een zwerm spreeuwen'