Culinaire schrijfworkshop Woorden proeven – zaterdag 21 mei

Schrijfworkshop én veganistische viergangenlunch

Op zaterdag 21 mei geef ik samen met Frauke van Studio Manna in Den Bosch opnieuw de culinaire schrijfworkshop Woorden proeven. Dat is een schrijfworkshop en veganistische viergangenlunch in één. De derde editie alweer!

Heerlijk om meegenomen te worden van gerecht tot gerecht en verrast te worden door de woorden die uit mijn pen vloeiden.

Ruiken, horen, zien, voelen en proeven, het komt allemaal aan bod, zowel bij het eten als bij het schrijven. Elk van de vier gerechten heeft een ander mondgevoel en een andere smaakbeleving. En aan elk gerecht is een andere schrijfopdracht gekoppeld, zodat je aan het einde van de middag niet alleen met gevulde maag, maar ook met vier verschillende door jou geschreven teksten naar huis gaat. Je leert tijdens de schrijfworkshop over zintuiglijk schrijven, het opdoen van creatieve inspiratie, het gebruik van sprekende details, het creëren van personages en het bedenken van een dialoog.

Fantastisch! Een supermooie en smaakvolle beleving, waarbij elke oefening echt bij het gerecht paste. Ik heb geleerd om mijn hoofd uit te zetten en me vanuit mijn zintuigen en gevoel te laten inspireren. De verhalen van anderen en de tips die ik kreeg waren inspirerend. Het gaf me nieuwe ideeën.

Kosten en aanmelden

De culinaire schrijfworkshop kost €75,00 en vindt plaats op zaterdag 21 mei 2022 van 12.00 tot 15.30 uur in de studio van Frauke, Ernst Schumacherstraat 4 in Den Bosch. Er is ontvangst met koffie en thee vanaf 11.45 uur. Je gaat na de drieëneenhalf uur niet alleen naar huis met een gevulde maag, geschreven teksten en een hoofd vol inspiratie, maar je krijgt er ook nog eens een leuke goodiebag bij.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@studiomanna.nl. Er is plaats voor zes deelnemers.

Over ons:

Heleen heeft een hoofd vol ideeën. Ze werkt als tekstschrijver onder andere voor het onderwijs, heeft in 2019 in eigen beheer een roman uitgegeven en organiseert met enige regelmaat heel erg leuke schrijfworkshops.

Frauke is een creatieve duizendpoot. Ze kookt veganistische kunstwerkjes, geeft les op een antroposofische basisschool, onderwijst yoga en is holistisch masseuse.

Mijn boek

Bestel 'Een zwerm spreeuwen'