Culinaire schrijfworkshop Woorden proeven – zaterdag 24 september

Een creatieve schrijfworkshop en veganistische viergangenlunch in één

Hou je van schrijven én van eten? En heb je zin in een inspirerende, creatieve middag? Op zaterdag 24 september organiseren Frauke van Studio Manna in Den Bosch en ik weer onze culinaire schrijfworkshop Woorden Proeven! Frauke kookt weer vier heerlijke vegan gerechten en ik geef je bij elk gerecht een inspirerende schrijfopdracht.

Waanzinnig! Twee van de fijnste dingen, eten en schrijven, gecombineerd. De gerechtjes waren stuk voor stuk kunstwerkjes en een heel toffe inspiratiebron voor de schrijfopdrachten.

Ruiken, horen, zien, voelen en proeven, het komt allemaal aan bod, zowel bij het eten als bij het schrijven. Elk van de vier gerechten heeft een ander mondgevoel en een andere smaakbeleving. En aan elk gerecht is een andere schrijfopdracht gekoppeld, zodat je aan het einde van de middag niet alleen met gevulde maag, maar ook met vier verschillende door jou geschreven teksten naar huis gaat. Ook als je geen of weinig schrijfervaring hebt kun je gewoon aansluiten! Je leert onder andere over je zintuigen gebruiken bij het schrijven, over associëren, over het creëren van een personage, over een dialoog vormgeven en over je laten inspireren door je herinneringen. 

Heel leuk, verrassend. Een mooie combinatie en locatie. Door de workshop heb ik geleerd dat inspiratie overal in kan zitten. 

De workshop was méér dan ik had verwacht. Het eten was echt enorm lekker en alles was met grote zorg en aandacht vormgegeven. Zeer veel dank voor deze mooie middag.

Kosten en aanmelden

De culinaire schrijfworkshop kost €79,00 en vindt plaats op zaterdag 24 september 2022 van 12.00 tot 15.30 uur in de studio van Frauke, Ernst Schumacherstraat 4 in Den Bosch. Er is ontvangst met koffie en thee vanaf 11.45 uur. Je gaat na de drieëneenhalf uur niet alleen naar huis met een gevulde maag, geschreven teksten en een hoofd vol inspiratie, maar je krijgt er ook nog eens een leuke goodiebag bij.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@studiomanna.nl. Er is plaats voor acht deelnemers.

Over ons

Heleen heeft een hoofd vol ideeën. Ze werkt als tekstschrijver onder andere voor het onderwijs, heeft in 2019 in eigen beheer een roman uitgegeven en organiseert met enige regelmaat heel erg leuke schrijfworkshops.

Frauke is een creatieve duizendpoot. Ze kookt veganistische kunstwerkjes, geeft les op een antroposofische basisschool, onderwijst yoga en is holistisch masseuse.

 

 

Mijn boek

Bestel 'Een zwerm spreeuwen'