Culinaire schrijfworkshop Woorden proeven – zondag 21 november

Op zondag 21 november geef ik samen met Frauke van Studio Manna in Den Bosch opnieuw de workshop woorden proeven. Dat is een schrijfworkshop en veganistische viergangenlunch in één. De vorige keer was het namelijk een groot succes!

Ruiken, horen, zien, voelen en proeven, het komt allemaal aan bod, zowel bij het eten als bij het schrijven. Elk van de vier gerechten heeft een ander mondgevoel en een andere smaakbeleving. En aan elk gerecht is een andere schrijfopdracht gekoppeld, zodat je aan het einde van de middag niet alleen met gevulde maag, maar ook met vier verschillende door jou geschreven teksten naar huis gaat. Je leert over zintuiglijk schrijven, het opdoen van creatieve inspiratie, het gebruik van sprekende details, het creëren van personages en het opbouwen van een dialoog.

De workshop kost €69,95 vindt plaats op zondag 21 november 2021 van 12.00 tot 15.30 uur in de studio van Frauke, Ernst Schumacherstraat 4 in Den Bosch. Er is ontvangst met koffie en thee vanaf 11.45. Je gaat na de drieëneenhalf uur niet alleen naar huis met een gevulde maag, geschreven teksten en een hoofd vol inspiratie, maar je krijgt er ook nog eens een leuke goodiebag bij.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@studiomanna.nl. Er is plaats voor zes deelnemers.

Over ons:

Heleen heeft een hoofd vol ideeën. Ze werkt als tekstschrijver onder andere voor het onderwijs, heeft in eigen beheer een roman uitgegeven en organiseert met enige regelmaat heel erg leuke schrijfworkshops.

Frauke is een creatieve duizendpoot. Ze kookt veganistische kunstwerkjes, geeft les op een antroposofische basisschool, onderwijst yoga en is holistisch masseuse.

Mijn boek

Bestel 'Een zwerm spreeuwen'