Workshop “woorden proeven”

 

Een schrijfworkshop en veganistische viergangenlunch in één

Op zondag 29 augustus geef ik samen met Frauke van den Bogaard van Studio Manna in Den Bosch de workshop woorden proeven. Dat is een schrijfworkshop en veganistische viergangenlunch in één. Schrijven is namelijk, net als eten, een heel erg zintuiglijke activiteit.

Wat ga je doen?

Woorden proeven is een schrijfworkshop en heerlijke veganistische viergangenlunch in één. Ruiken, horen, zien, voelen en proeven, het komt allemaal aan bod, zowel bij het eten als bij het schrijven. Elk van de vier gerechten heeft een ander mondgevoel en een andere smaakbeleving. En aan elk gerecht is een andere schrijfopdracht gekoppeld, zodat je aan het einde van de middag niet alleen met gevulde maag, maar ook met vier verschillende door jou geschreven teksten naar huis gaat. Je leert over zintuiglijk schrijven, het opdoen van creatieve inspiratie, het gebruik van sprekende details, het creëren van personages en het opbouwen van een dialoog.

En nog meer…

Er is een ontvangst met koffie of thee, en je gaat na de drieëneenhalf uur niet alleen naar huis met een gevulde maag, geschreven teksten en een hoofd vol inspiratie, maar je krijgt er ook nog eens een leuke goodiebag bij.

Wanneer en waar?

  • Zondag 29 augustus 2021
  • 13.00 tot 16.30 uur (inloop vanaf 12.45 uur)
  • Studio Manna, Ernst Schumacherstraat 4 Den Bosch

Kosten en aanmelden

De workshop kost €69,95. Minimaal vijf, maximaal acht deelnemers. Aanmelden kan tot 20 augustus door een e-mail te sturen naar Frauke van den Bogaard: info@studiomanna.nl. Let op: je aanmelding is pas definitief na betaling.

Mijn boek

Bestel 'Een zwerm spreeuwen'